Om modul foto

. Vi er et hel team af fotografer der er klar til at besøge jer

 

· Vi er professionelle og vi arbejder dagligt med fotograferinger på skoler og i institutioner

· Vi har et hel kontor der håndtere kundeservice og vi har et team af professionelle folk der arbejder i produktionen

 

Vores skoler siger:

"Billederne er af god kvalitet. Fotoseancen godt organiseret - så det er let og overkommeligt for skolen." Lundtofte Skole, Lyngby

"Tilfredse hele vejen rundt. Gode billeder. Supergodt med 2 fotografer. De var søde og professionelle." - Sankt Annæ Skolen, Kbh. S

Det er indlevelsen, der skaber billederne. 

Modul foto har gennem de sidste 20 år tilstræbt at tage gode billeder og vi fotografere altid med indlevelse og engagementet. Når vi kommer på besøg i skolerne og i instiutionerne, så skal oplevelsen være rar og tryg og det gør selvfølgelig ikke noget, at det også er lidt sjovt. Det er jo også ofte oplevelsen, der følger med billedet, som man husker. Fotodagen skal være jeres dag, derfor gennemgår vi altid dagen med jer, så vi ved, om vi skal tage hensyn til særlige ønsker og behov.

Når vi fotograferer på skoler, så har vi altid to fotografer ude på skolen. Dette for at skabe de optimale betingelser for jer og børnene og så I får en bedre service og højere fleksibilitet. Udendørs gruppebilleder er vores speciale. Vi tager altid gerne jeres gruppebilleder udendørs og tilstræber gerne at opfylde særlige ønsker eller behov. Vi laver også gerne forstørrelser af jeres gruppefotos eller total billeder.

Som noget specielt tilbyder vi en elevbog. Bogen indeholder alle klassebilleder i farve samt elevernes og lærernes navne. Elevbogen bliver trykt til alle elever og al personale. Det skal dog være et fælles tilvalg for skolen, hvis vi skal kunne lave den til jer.

Ønsker I at booke os, så tøv ikke med at kontakte os, så hjælper vi jer med at tilrettelægge jeres fotografering.