Ofte stillede spørgsmål

Her får du svar på nogle af dine spørgsmål, som mange stiller omkring fotografering.

Hvornår kan jeg se billederne af mit barn på netbutikken?

Man kan logge på netbutikken ca. 4 dage efter fotograferingen for at se og bestille billeder. Der vil være åben for bestilling og ændring af pakke i én uge. Efterfølgende vil billederne sendes til produktion. Mens billederne produceres, vil der være lukket for bestilling på netbutikken. Ca. 5 uger efter fotodagene, vil der igen åbnes for bestilling. Herefter er billederne tilgængelige på netbutikken i ét år.

Er det muligt at betale samlet for søskende?

Når I modtager billederne, så skal I betale hvert girokort for sig for hvert enkelt barn, ellers er det desværre ikke muligt for os at fordele beløbet på de forskellige børn. Der er dog den mulighed, at man under bestillingen kan vælge at tilføje et andet brugernavn og på denne måde betale samlet med betalingskort i netbutikken.

Hvorfor kan jeg ikke bestille billeder på netbutikken?

Netbutikken er lukket for bestilling, fordi billederne er sendt til produktion. I vil derfor modtage billederne i den pakke I satte kryds ved på tilmeldingssedlen.
Hvis I ikke ønsker billederne, så tilbyder vi 3 ugers returret. Det vil igen være muligt at logge på netbutikken og bestille de billeder I selv ønsker.

Hvorfor er der ikke taget billeder af mit barn?

Der er ikke taget portrætbilleder af dit barn, fordi vi ikke har modtaget en tilmeldingsseddel.

Har jeg returret?

Der er 3 ugers returret uanset hvilken bestilling der er lavet. Billeder der skal retur skal i en kuvert, hvor der fremgår et brugernavn og sendes til vores adresse: Falkoner Allé 3, 2000 Frederiksberg.

Er det muligt kun at bestille enkelte billeder?

Efter fotograferingen er det muligt at logge på netbutikken og fravælge den valgte pakke for at købe enkelte ark i stedet.

Vil jeg modtage et nyt girokort når jeg returnerer nogle af billederne?

Der vil ikke blive sendt en ny faktura. Der betales for de billeder I ønsker at beholde på det tilsendte girokort.

Omfotografering?

På de fleste skoler kommer vi ud igen ca. 6 uger efter fotograferingen, for at fotografere de elever der var syge eller dem der måtte ønske omfotografering. Dato for dette vil blive meldt ud af skolen. Alternativt har I mulighed for at besøge vores kontor/studie på Frederiksberg for at få omfotograferet dit barn, hvis I ikke er tilfredse med billederne.

Kan man få billederne digitalt?

Man kan downloade de digitale filer på netbutikken når man logger ind.
Man tilføjer de digitale filer til kurven og betaler. Herefter logger man ud, og logger på igen. Man vil nu kunne downloade filerne.


Vi benytter cookies på modulfoto.dk

Cookies bruges til :

  • Nødvendige funktioner på hjemmesiden.
  • Statistik og webanalyse.